В Одесі проводять профілактичні заходи з умовно засудженими громадянами

В Одесі проводять профілактичні заходи з умовно засудженими громадянами

В Одесі намагаються допомогти тим громадянам, які не ладнають із законом. Тому фахівці Центру соціальних служб Одеської міської ради проводять ряд профілактичних заходів - консультацій з умовно засудженими громадянами. Про це повідомила прес-служба офіційного сайту міста Одеса.

Центр соціальних служб Одеської міської ради забезпечує соціальний патронаж осіб, які відбули покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на певний строк, а також звільнених від подальшого відбування зазначених покарань на підставах, передбачених законодавством.

Під час проведення профілактичних заходів фахівці Центру соціальних служб роз'яснювали положення Закону України «Про соціальні послуги» та відповідали на запитання.

Центр соціальних служб Одеської міської Ради, в ході заходів, відвідав Київський районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області. Там була проведена консультація у формі бесіди на тему «Повага конвенційних цінностей».

На бесіді були присутні жінки, умовно засуджені за протиправні дії. Їм була надана психологічна підтримка, а також тестування.

Під час консультації порушувалися питання здійснення контролю поведінки, створення сприятливого мікроклімату в сім'ї, забезпечення нормальних умов для росту і розвитку дітей, організації їх навчання і дозвілля.

Також Центр відвідав Малиновський районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області. Там провели навчальний семінар «Надання соціальної допомоги громадянам, які перебувають у конфлікті з законом». Під час семінару особлива увага приділялася попередженню негативних явищ, наслідком яких стали протиправні дії, що спричинили покарання.

Учасники заходу дізналися про можливість прийняття на соціальний супровід сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, сприяння у вирішенні правових питань та працевлаштуванні.

Центр соціальних служб Одеської міської ради знаходиться за адресою: м.Одеса, вул. Іцхака Рабіна, 7.

Телефон для консультацій: (048) 784-92-17