Одеситів попереджають про небезпечні інвестиції у будівництві

Одеситів попереджають про небезпечні інвестиції у будівництві

Начальник управління державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міськради Олександр Авдєєв повідомив, що на вулиці Сурікова, 17-А двоповерхова будова з мансардою незаконно перетворилася на багатоквартирний будинок - ЖК «Craft House»

Авдєєв розповів, що у 2020 році об’єкт являв собою незавершене будівництво з двох поверхів з мансардою, без віконних та дверних блоків, було відсутнє внутрішнє та зовнішнє оздоблення будинку тощо. У 2021 році вже було розпочато будівельні роботи з реконструкції індивідуального житлового будинку у багатоквартирний без жодного документу, які дають право на їх виконання. Інспектори ДАБК тричі виїжджали на місце та штрафували власника.

«На жаль, реєстратор Денис Мерзлікін зареєстрував право власності на земельну ділянку, а потім на домоволодіння, хоча по суті це недобудований об’єкт. Отже через право власності на землю ми значно обмежені в можливості для перевірок», - підкреслив Начальник управління державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міськради

Олександр Авдєєв також зазначив, що за інформацією, що міститься на низці інтернет-ресурсів, за цією адресою відкрито продаж квартир у ЖК «Craft House», що можна віднести до небезпечних інвестицій.