Компанія з ОАЕ хоче стягнути понад 2,5 млн грн. з одеської компанії

Компанія з ОАЕ хоче стягнути понад 2,5 млн грн. з одеської компанії

У Господарському суді Одеської області розглянуть справу № 916/3125/21 за позовом Saifee Ship Parts Ship Chandlers LLC (в інтересах компанії діє адвокат Адвокатського об'єднання «Міжнародна юридична колегія») до товариства з обмеженою відповідальністю «Обіс Шип Менеджмент» про стягнення заборгованості.

Позивач вказує, що протягом 2018-2019 років між сторонами були укладені договори, згідно з якими позивач поставив відповідачу продовольство та корабельне обладнання на судна, але відповідач не сплачує суму за отримані товари належним чином. У зв'язку з цим позивач вимагає стягнути заборгованість у розмірі 352 680,16 дирхам ОАЕ, що еквівалентно 2 555 802,58 грн.

Господарський суд Одеської області призначив засідання на 9 лютого 2022 р. о 15:00 год.

Одеська компанія ТОВ «Обіс Шип Менеджмент» надає допоміжне обслуговування водного транспорту, а також ремонт і технічне обслуговування суден і човнів.

Saifee Ship Parts Ship Chandlers LLC - компанія з Об'єднаних Арабських Еміратів, яка є провідним імпортером/постачальником продовольства та обладнання на судна, а також будівельних матеріалів.