Відновлено провадження у справі про повернення державі приміщення, в якому знаходиться ресторан «Дача»

Відновлено провадження у справі про повернення державі приміщення, в якому знаходиться ресторан «Дача»

Господарський суд Одеської області 13 вересня 2021 року відновив провадження у справі про повернення державі приміщення, в якому знаходиться ресторан «Дача». Про це повідомляє прес-служба Господарського суду Одеської області.

У провадженні судді Господарського суду Одеської області Демешина О.А. перебуває справа №916/697/21 про визнання договору купівлі-продажу недійсним та повернення безпідставно набутого майна.

Позов подала прокуратура в особі Міністерства охорони здоров'я України, Міністерства культури і інформаційної політики, Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об'єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації до Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській і Миколаївській областях та Товариства з обмеженою відповідальністю «Драйв-Ін» за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивачів державного закладу «Спеціалізований (спеціальний) Клінічний санаторій імені В. П. Чкалова» Міністерства охорони здоров'я України.

17.07.21 р. Господарський суд Одеської області визначив зупинити провадження у справі оскільки позивач оскаржив ухвалу Госпсуду про залишення без розгляду заяви прокуратури про зміну предмета позову та залучення Фонду державного майна України як співвідповідача.

Південно-західний апеляційний господарський суд повернув апеляційну скаргу прокуратурі у зв'язку з тим, що ухвала про залишення без розгляду не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

13 вересня суд відновив провадження у справі та призначив розгляд справи на 4 жовтня 2021 року.

4 жовтня суд відхилив клопотання прокурора про зупинення провадження у справі та оголосив перерву в судовому засіданні до 07.10.21 р.

Фото: biz.liga.net