В Одесі відбувся захід «Інтелектуальна власність у полі»

В Одесі відбувся захід «Інтелектуальна власність у полі»

Сьогодні в Одесі відбувся захід – «Інтелектуальна власність у полі». Фахівці розказали, як захистити права інтелектуальної власності на будь-який об’єкт в сфері продовольства та сільського господарства.

Захід урочисто відкрив Адвокат Олександр Брильов, партнер юридичної компанії «Legal partner», своєю влучною та надихаючою промовою!

Надалі, спікери зі всієї України розкривали свої теми, все більше і більше зацікавлюючи своїх слухачів темою інтелектуальної власності.

Обговорили: як захищати сорти рослин і що треба про них розуміти тим, хто хоче вирощувати спаржу; як відбувається патентування винаходів в ЄС; як боротись з контрафактом в аграрній галузі; як одержати роялті і не прогоріти на податках. Розглянули практичні кейси захисту прав на об’єкти інтелектуальної власності наших спікерів та багато іншого!

До речі, захід відбувався у двох форматах одночасно: онлайн та офлайн! Що надало можливості зібрати більше слухачів та спікерів, що не мали змоги приїхати до нашого міста!

Нагадаємо, що організатором заходу стала Національна асоціація патентних повірених України за підтримки Торгово-промислової палати України.

Ділимось невеликим фоторепортажем з місця подій: